Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Jeroen - 2020-04-09 23:59:24

Wat een boeiende site.
Vind vooral het stuk over vriendschappen erg leerzaam en interessant.
Heb hier veelal mee geworsteld
En hier vind ik veel punten waar ik me erg in herken.

Bibi - 2020-01-05 13:04:36

Heel erg bedankt! Alles word zo een stuk helderder. Nu vertrouw mezelf weer. M'n hart en ziel liegen niet. Hier word de wereld (begint bij jezelf) nou beter van! Als ieder dit leest dan vas wel chille wereld. Geweldig dit is ook mijn passie en ga zeker dat delen! Belans tussen mind, body & spirit! Geeft heel veel rust dit, vrede! Hoe je er WEL wat van kan maken. Je laat zo wegen zien die ik niet meer zag, maar je kan nog alle kanten op.Ook blij dat er nog echte mensen zijn, zo ook hier te lezen. Niet alleen met gedachten maar ook met hart en ziel.Jullie allemaal ook heel veel licht wijsheid liefde gewenst. @ positive attiude! Liefs Bibi

Marral - maandag 11 november 2019

Hallo Marral, dank je wel voor de melding, pagina staat er weer! Hallo, waar is de pagina 'vluchtgedrag bij problemem?

Helma - 2018-12-14 08:31:46

Ik ben heel blij dat ik toevallig op jouw website terecht kwam. Het is precies wat ik op dit moment nodig heb. Het is geen toeval dat ik nu toevallig tegen jouw website ben aangelopen! Daar ben ik heilig van overtuigd! In ieder geval ben ik dankbaar dat ik toevallig tegen jouw website aanliep!

Ik denk dat ik veel aan jouw kan hebben!

Ik wil je bedanken voor alle informatie en dat je jouw inzichten deelt op internet!
Ik denk dat niet alleen ik maar heel veel zielen die in dit transformatie proces zitten er heel veel aan hebben!
Ik vind je een geweldig mens!

jeannine - 2018-07-22 10:33:28

Bedankt voor deze leerrijke spirituele inzichten. Eenvoudig verwoord , en vlot om lezen . Het helpt mensen die op zoek zijn naar diepere waarden en kennis over de bewustwording van de mens en zijn plaats in het grote geheel waar wij allen deel van uit maken. Dank u daarvoor.

Willem - 2018-06-25 15:49:21

Ben helemaal ontroerd door uw verhaal. De (kristal)heldere beschrijving van de onderwerpen en hun diepere waarheden. Heb veel artikelen over psychische problematiek en spiritualiteit gelezen maar nergens zo duidelijk en kernachtig als van u. Fantastisch dat u uw inzichten wilt delen met anderen en mij. Ik ben als ziel geraakt. Heel veel (nog) meer liefde, verbondenheid en groei gewenst op uw verdere pad.

Miranda - 2018-06-11 19:59:09

Dankjewel Margriet,
Voor het delen van je verkregen kennis.
Ik heb zelf een burn out sinds aug 2017 en nog steeds herstellende. Ben ook HSP (verklaart zoooooveeeeeeeel!) en ja dat had ik ook eerder willen weten. Fijn dat jij ook over energieen schrijft. Ik ervaar zoveel bijzondere dingen die soms niet goed te verklaren zijn. Fijn dat ik blijkbaar niet de enige ben die deze mooie reis maakt, het pad verkennend en het evaren van bijzondere momenten, al zoekende naar jezelf,

zeepaardje - 2017-09-16 09:52:17

16/09/17
Fris en verhelderend het dualisme tussen emotionele en reƫle angsten .

gaik - 2017-09-07 06:47:34

Heel mooie site duidelijk en zeer verhelderen om inzichten te versterken

vriendelijk dank

Gaik

Swinkels - 2017-06-19 16:50:29

Geweldig dat je dit allemaal kunt lezen op jouw site. Heel fijn en duidelijk!!! Grin Grin

Semsettin - 2017-05-05 00:47:32

Heb er veel aan gehad, heel goed geschreven
Bedankt

Marijke - 2017-04-29 20:27:16

Dank je wel Margriet, voor alle informatie. Ik heb er deze week heel veel aan gehad.

Hartelijke groet, Marijke

Kimberly - zaterdag 29 april 2017

wat een mooi gastenboek is dit zeg

Nico - 2017-03-27 17:13:44

Hoi Margriet,

Geweldig hoe jij alles onder woorden brengt. Goed te vinden op het internet, heel toegankelijk voor iedereen en goed te begrijpen. Ik hoor wel eens de uitspraak "kennis is macht" maar ook voor mij is het delen van kennis vele malen mooier. Het begin van een mooiere wereld.

Super bedankt hiervoor Grin Grin Grin

Ouarda - 2017-03-27 00:04:57

Mooi geschreven. Sommige dingen die ik las, zijn net zoals ik het dacht maar dan letterlijk verwoord door jou.
Dank je mauve

Dit is allemaal echt de waarheid wat je uitlegt.


Ria - 2017-03-04 14:51:04

Niet helemaal goed gekeken, je naam is Margriet. Ook heel mooi. Groetjes.
Ria

lettie - vrijdag 24 februari 2017

Ik vind deze artikelen heel goed geschreven,dank je wel. Grin Grin Grin

jim - 2016-12-19 13:34:39

Heel interessante onderwerpen, leerzaam en vooral aangenaam om te lezen/ontdekken/herkennen...
Deze worden netjes in de rugzak geplaatst, klaar om de reis verder te zetten, bedankt !

Eric - 2016-12-18 13:33:54

Ik ben eindelijk thuis na zoveel jaren modderen. Dank je

Lena - 2016-11-06 20:09:23

Beste Margriet,

Ik ben u enorm dankbaar voor de informatie op uw prachtige site. Bij toeval heb ik het afgelopen vrijdag ontdekt en na veel lezen, heeft het mij enorm veel kracht gegeven om een belangrijke beslissing te nemen. Namelijk mijn eigen grenzen sterker te maken en af te rekenen met manipulatie. Het onderbuikgevoel is zo sterk, ik ga er nu nog meer naar luisteren. Nogmaals dank, door het lezen van uw site, zijn mijn twijfels verdwenen en weet ik, dat wat ik voel, juist is.

De andere onderwerpen zijn even interessant en leerzaam. Wat een mooie website!

Vriendelijke groeten, Lena

Nienke - 2016-09-30 20:22:17

Zeer goede en verdiepende benaderingen van 'het leven van je leven'. Midden vijftig loop ik nog steeds rond, maar nu versterkt, met eeuwige pijn in lijf, hoofd en hart. Maanden heb ik in totale verbijstering, doorleefd, hard doorwerkt, niet toegeven.
Als geen ander...te veel inzicht, te veel zelfbewust al vanaf kinds...over psychologiseren, geen plezier, nooit echt of hecht, nooit echte rust maar van buiten altijd doorzetten, overtuigd, inspirerend, enthousiast en een vrolijk lief mens. Waarom ben ik dat niet voor mezelf?
Zeker ik heb veel bereikt om trots op te zijn, maar steeds komen ondefinieerbare oude wonden als een boemerang versterkt terug. Door vicieuze cirkel gedachten komt ik er niet achter wat de oorzaken zijn, althans ik zie ze helder en scherp maar t glipt steeds weg, kan het niet echt pakken. En de leegte wordt steeds leger, de stilte stiller, het zwarte gat nog zwarter en dieper.
Alles geprobeerd en afgelopen jaren heel internet gelezen, afgezworen verder te psychologiseren maar gewoon te leven.
Maar toch nog even deze website lezen. Heel nuchter, eerlijk, open en compleet uiteengezet en dat geeft mij deze donkere middag aan het eind van een drukke week weer licht en moed om toch opnieuw mijn oude venijnige rot patronen aan te pakken.

Fijn, mooi, dank je en liefs!

Sandra Laureys - 2016-09-16 09:57:41

Lieve Margriet, ben op dit moment bezig met een coachings programma vind je zielenmissie en bewustzijns opening. Kwam door een vraag over helderwetenheid op jouw site terecht. Echt te gek dat je al deze kennis wilt delen. Heb heerlijk gelezen en heb er veel van opgestoken. En heeft voor mij dingen weer duidelijker gemaakt. Dus hartstikke bedankt hiervoor. Een knuffel vol liefde en licht voor jou! Sandra

Ik - 2016-08-19 15:14:26

Wauw.
Wat een 'feest' der herkenning! Alsof je mijn ex beschrijft. Geen verantwoording willen nemen voor zijn kind, stelt mij verantwoordelijk voor zijn geluk etc. Geen beslissingen durven nemen, energetisch leegzuigen. Verbitterd. Misantroop. Och. Wat een nare vent. En toch is hij aardig. Maar hij maakte me kapot met zijn haat en bitterness. Dank je wel voor deze informatie. I absorb it!

Dirk Lammers - 2016-07-05 13:23:49

Beste Margriet,
Ik zocht naar informatie op internet over vreemde afwijkende gedragingen waarmee ik recentelijk werd geconfronteerd. In mijn management opleiding ben ik ooit getraind in manipuleren met het doel iets te bereiken, maar dat er mensen zijn die dit onbewust als gedragsstoornis hebben was voor mij een echte openbaring. Dankzij jouw uitleg begrijp ik nu dat mensen die dit gedrag vertonen beter gemeden kunnen worden, want het is kennelijk ongeneeslijk.

Carolina - 2016-06-20 19:40:05

Beste Margriet,
Ik vind het erg mooi dat je je kennis en inzichten deelt met anderen. Ik ben sinds 3/4 jaar bezig met bewustwording en persoonlijke groei. Ik herken veel van de thema's waar ik aan werk. Het doet me dan ook goed om deze thema's op een andere plek tegen te komen en nog eens rustig door te lezen. Het geeft me kracht en een gevoel dat ik op de goede weg ben om dingen te veranderen.
Bedankt!

< Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende >

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK