Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Zoë - dinsdag 10 mei 2016

Mijn burn-out brengt vele vragen en angsten met zich mee. Ook omdat het zolang duurt. Bij het lezen van je website herken ik veel van de symptomen en behandelingen die ik ervaar. Het stelt me in zekere zin gerust. Het is de eerste keer dat ik kan lezen over mijn 'aandoening' omdat het zo eerlijk,met liefde beschreven staat. Bedankt. Zoë

Mie - 2016-02-28 15:05:33

Dank dat ik op deze website terecht ben gekomen, heeft me veel in mijn hart, gevoel en geest geraakt,met tranen in mijn ogen ben er veel wijzer van geworden.Ik heb te maken met iemand die veel liegt en alles verdraait en zich laat leegzuigen door andere......

Ja'ik - 2016-02-25 01:25:37

Heel goed.
Er is goed en kwaad in ieder mens, het helpt om het goed en kwaad in ons medemens te herkennen.
Mensen denken te veel. Als je goed luistert naar hetgeen je eigen hart je te vertellen heeft....
Luister naar je 'passie', wat je echt zou willen doen. Volg die droom, met ogen open, laat je niet afleiden.
Jack Mulder-Sydney, Australia Grin

Sonja - 2016-02-09 12:11:43

Wat een ontzettende goede en verhelderende site. Dank je wel!!! Ik lees graag op je site, dingen waarmee ik op weg kan naar mijn innerlijke ikke!!!

Lieke - 2016-02-07 23:50:31

beste Margriet,

dank je wel voor je duidelijke tekst over zelfgecreëerd slachtofferschap. Ik sta perplex... Heel veel wordt me helder nu. Dank je wel.
Lieke

Sina - 2016-01-28 17:33:33

Dank Mauve voor het artikel rondom Irritatie. Leerzaam, vele inzichten gekregen. Dankuwel.

L - 2016-01-23 20:00:52

Bedankt voor deze uitvoerige site. Ik heb heel veel herkenning gevonden in het stuk over 'manipulatie'. Het is heel vreemd om te ervaren hoe je steeds meer aan jezelf gaat twijfelen en alle schuld bij jezelf gaat leggen. Gelukkig kan ik dit nu achter me laten.

Anja - 2015-12-24 16:38:18

Hallo Margriet,

Je artikelen over manipulatie en burnout helpen me op weg. Op weg naar mezelf!
Liefde is alles Grin

Ik wens je een liefdevol 2016 en bedankt voor het delen van jouw wijsheid en inzichten.

Anja

Cor - 2015-12-02 11:15:56

Bedankt voor alle informatie, ik lees het regelmatig door en ik merk dat ik er sterker door geowrden ben.

Groet, Cor.

bob - 2015-08-01 21:19:31

ben veel te weten gekomen in het stuk over slachtoffer rol, een vriendin van me op internet waar ik al jaren mee praat, iemand waarmee ik vroeger heel goed mee op kon schieten maar waar ik me tegenwoordig zo vaak aan begin te irriteren omdat ik elke keer wanneer we een gesprek beginnen al weet dat het weer het zelfde negatieve riedeltje word, altijd klagen, zichzelf constant herhaald tot in het oneindige, soms huilen om aandacht. Het zuigt me soms gewoon helemaal leeg dat ik er moe en er soms zelf depressief van word. Ik herken zoveel dingen in haar in het stuk wat jullie beschrijven, ik kan zelden m'n eigen verhaal doen, er word altijd overheen gepraat over haarzelf,als ik moe ben van werk dan is zei nog moeier van werk enz enz. ik hoop dat ik er iets aan kan doen, anders ben ik bang dat het vroeg of laat een vriendschap gaat kosten want ik raak het een beetje zat dat ze vaak dingen op mij afreageert. ook merk ik vaak dat ik alleen goed genoeg ben als het slecht gaat en zodra het weer wat beter gaat ik weer soort van vergeten word. *zucht*

Frederieke - 2015-07-29 17:30:16

Dankjewel over het stuk over helderzien-voelen-weten. Ik ben een tijdje 'verslaafd' geweest aan het bellen met helderzienden en zit nog erg met sommige toekomstvoorspellingen in mijn hoofd en heb de neiging om er naar te gaan leven. Wat natuurlijk niet de bedoeling is. Het helpt mij om te lezen dat de toekomst niet vast ligt en dat helderzienden jouw energie in het moment 'lezen'.
In de periode van het vele bellen was ik erg kwetsbaar. Het maakt me verdrietig dat er mensen zijn die daar 'misbruik' van maken (hoewel ik natuurlijk ook mijn eigen verantwoordelijkheid hier in zie) en je stellig vertellen wat zij zien over de toekomst. Daar ben je niet mee geholpen. Maar goed, die mediums doen dat hopelijk ook niet met opzet.
Ik ga zeker ook eens je andere items lezen. Dankjewel.

Kristel - 2015-07-18 11:52:24

Mooi, praktisch, herkenbaar en toepasbaar!
Geeft me de inzichten die ik op dit moment in m'n leven nodig heb. Veel dingen die ik al weet, echter fijn om te lezen en hierdoor bevestiging te krijgen van de fases waar ik doorheen ga en nog moet gaan! Ga hier echt mee aan de slag.

ren - 2015-07-09 22:06:27

Zocht ik op "eenzaamheid", kwam ik erachter dat ik gewoon niet goed alleen kan zijn. Omdat ik vlucht. Bang voor eigen gedachten, problemen etc.
Eyeopener. Echt.

Ik ga alles lezen en de persoonlijke reis beginnen.

Bedankt.

Cor - 2015-06-19 12:07:12

Bedankt voor alle informatie!
Groeten Cor

Kathy - 2015-05-29 17:26:16

Ik heb hier zoveel informatie aan dat ik inmiddels rechthoekige oogjes heb. Ik ga ik stukjes en brokjes moeten lezen. Dank je wel om zo een manier een website te willen en kunnen maken over zo een belangrijke onderwerpen.

Recht uit het hart. Kathy

Marianne - woensdag 22 april 2015

De site over vluchtgedrag is zo helder geformuleerd.
Ik heb echt iets aan deze artikelen. Ze geven je inzicht in je patronen.
Eerst moet je erkennen dat je met een probleem worstelt, daarna kan je je patronen veranderen.
Bedankt!

Riny - zaterdag 24 januari 2015

Verrassend deze site. Ben zelf gaan zoeken; wil nu eindelijk volwassen worden. Sinds kort weet ik dat dat de kneep is. Mijn innerlijke kind is niet meegegroeid; al schrijvende ben ik daar achtergekomen. Alleen al, als iemand mij, zelfs onterecht boos aankijkt, voel ik me al ineenschrompelen. Nu moet ik dat op seniorplus leeftijd zien te veranderen.
Gelukkig besef ik,dat niemand hier schuld aan heeft. Ik zal het zelf moeten oplossen.

Suus - 2015-01-02 11:12:17

Dank voor dit mooie kadootje in de vorm van heldere en verhelderende informatie. Voor mij een goed begin van 2015!

Evert F.J. - 2014-11-28 17:50:54

Via het begrip "manipulatie" kwam ik op je site. Mooie en duidelijke taal.
Het begrip "manipulatie"en "slachtoffergedrag" kom ik helaas niet tegen ( of is dat één van mijn "zelfjes"...?).

Veel suc6 en sterkte op je levenspad, Evert F.J.
Grin

Brothers - 2014-11-09 14:50:08

Beste Mauve,

Bedankt voor je goede omschrijvingen van dit gedrag. Zelf heb ik hiermee te maken op de werkvloer. En inderdaad de hoeveelheid negatieve energie die ik heb ontvangen de afgelopen jaren deden mij in de ziektewet belanden.
Het eerste wat de psycholoog deed was stencils geven over assertief gedrag en aangeven wat wel en niet normaal gedrag is.

Nog veel succes met deze goede inhoudelijke website.

Mvg. Brothers

Ancelle - 2014-11-01 19:42:17

Hallo!

Je hebt het antwoord op werkelijk bijna al vragen.
Ik voelde zelfs een puntje van herkenning, ik heb weer inspiratie waar ik goed mee aan mijzelf kan werken.
Dankjewel!

Groetjes,
Ancelle

e - 2014-10-06 13:55:02

Hallo, Ik begin maar gelijk, kom uit een gezin met 4. Veel over vroeger weet ik niet, was doordat er niet over dingen gepraat mochten worden. Wel dat ik eens op boodschap ging, mijn zusje ging toen gelijk ook met een vriendinnetje die kant op, het vriendinnetje praatte honderduit met mij, waarop mijn zusje dus heel boos op mij was. Mijn zusje bestempel ik, na hele vele jaren als een manipulator. Als ik bij mijn ouders was, zijn inmiddels overleden, en zij was er ook, dan deed ik weinig goed. Jaren later, nu, weet ik, na dit alles gelezen te hebben, dat ik met een groot manipulator te maken heb, die al mijn familieleden beïnvloed. Na dit alles gelezen te hebben is het me dus duidelijk, hoe ze het aanpakt. Mijn zelfbeeld was heel laag, zal wel allemaal aan mij liggen, nu weet ik beter, ik ben niet slecht, ik zie dingen niet verkeert, ik lieg niet alles (soms ) bij elkaar of heb het verkeerd gehoord... ik weet nu beter. Ik zou het anders willen, heb zoveel geprobeerd maar lukt me niet om een echte familie te zijn met mijn zusje en broertjes (zijn inmiddels over de 40 allemaal) Dus heb eigenlijk opgegeven om er nog zoveel energie in te steken. groet en sterkte voor iedereen Grin

L. - woensdag 20 augustus 2014

Ik ben heel blij dat ik je website gevonden heb.Dit is precies wat ik zocht. Ik heb hier heel veel aan. Bedankt:)

I.C - 2014-07-31 20:29:40

Bedankt voor de vlijmscherpe inzichten!
Ik wil je allereerst complimenteren met de uitstekende website.
Heel hartelijk dank nogmaals voor jouw mooie inzichten, het helpt me ontzettend.

Geer - 2014-07-06 19:58:52

Bedankt voor je informatieve artikelen, ik heb weer wat moois geleerd :)

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK