Dr. Sha – Soul Healing

 

Dr. & Master Zhi Gang Sha

 

Dr. Sha – Soul Healing

 

Wat is de ziel:           geest, individu, persoonsbenamingen, zetel van het geestelijk gevoel, werkende kracht van iets, uitdrukking, onstoffelijk deel van de mens, mens, kern, innerlijk gevoel, innerlijk, eindpunt, de werkende kracht. 

 

Wie is dr. Sha?

Dr. Sha is een spiritueel leraar, arts geschoold in de westerse en traditionele Chinese geneeskunde, tevens is hij ook meester in de oosterse kunsten zoals: Tai Chi, Chi Gong, Kung Fu, Feng Shui en I Ching, hij studeerde jarenlang bij Dr. Guo. Hij is een autoriteit op het gebied van zielengenezing. Dr Sha’s leven staat in het teken van dienstbaarheid voor heel de mensheid.

Dr. Sha is auteur van boeken over (zelf)genezing. Hij zegt:

“Heel de Ziel eerst dan volgen Geest en Lichaam vanzelf”

Zijn missie is om het bewustzijn van de mensheid en alle zielen te transformeren en hen te verlichten om zo liefde, vrede en harmonie te creëren voor de mensheid, Moeder Aarde en alle universums.

De missie van dr Sha bestaat uit drie empowerments:

 

1. Mensen leren zichzelf en anderen te genezen, de boodschap van deze genezing is:

I have the power to heal myself

You have the power to heal yourself

Together we have the power to heal the world

 

2. Mensen les te geven in ziele-geheimen, wijsheid, kennis en oefeningen zodat ze zichzelf en anderen verlichting kunnen brengen. De boodschap van deze genezing is:

I have the power to enlighten myself

You have the power to enlighten yourself

Together we have the power to enlighten the world

 

3. Mensen leren Total GOLD Universele dienaren te worden. De boodschap van “universele dienstverlening” is:

I’m a Universal servant

You are a Universal servant

A universal servant offers universal service unconditionally, including universal love, forgiveness, peace, healing, blessing, harmony and enlightenment.

A total GOLD universal servant offers universal service to humanity and all souls with total gratitude, total obedience, total loyalty and total devotion to the Devine.

I serve humanity and the universe unconditionally

Together we serve humanity and the universe unconditionally

 

Onvoorwaardelijke universele service, inclusief liefde, en vergeving, is de gouden sleutel die alle deuren opent voor je eigen gezondheid, je geliefden en het gehele universum.

I love my heart and Soul

I love all humanity

Join hearts and souls together

Love, Peace and Harmony

Love, Peace and Harmony

 

Soul Healing

Aandacht geven aan de ziel, en daar mee vergeving voor jezelf en anderen staat centraal in het werk van dr. Sha. Dienstbaarheid is een groot goed.

Volgens dr. Sha heeft alles een ziel, dus bv een dier de mens, een boom enz. Als je dit aanspreekt sta je in verbinding met deze ziel, door deze ziel aan te spreken kan je dit helen. Het zelfhelend vermogen wordt aangesproken.

De genezing methode van dr. Sha is heel makkelijk en de ziel, geest en lichaam staan centraal in zijn methodes. De methodes zijn makkelijk te leren met geweldige resultaten.

Zelf werk ik heel graag met de soulhealing van dr. Sha en zijn leerweg, een weg die liefde en verlichting brengt.

 

Wil je meer weten over Dr. Sha kijk dan eens op www.drsha.com

 

dr. Sha - Mauve Clouds