Mauve Clouds Gastenboek

55 gedachten over “Mauve Clouds Gastenboek

 1. Door steeds te willen lezen over de prachtige aanzet tot helen door middel van Quantum Touch, kwam ik ook op jouw site terecht. Wat heb jij veel te bieden! Ik prijs de dag dat mijn aandacht viel op deze mooie, krachtige, in feite eenvoudige helingsmethode.
  Lieve groet van Agaath

 2. fantastisch!!
  deze berichten zijn zeer welkom, momenteel gebeuren er veel dingen waar ik over nadenk,en zoek naar hulpmiddelen,en waarempel!!! ik kom deze site tegen!!!!
  bedankt!!

 3. Hartelijk dank voor deze waardevolle en zeer duidelijke uitleg op deze site. Ik ben er zeker van dat u door deze site een medicatie bent als ik het zo mag noemen  dat geen enkele dokter kan voor schrijven. Ik wil niet zeggen dat we geen dokter nodig hebben in tegendeel. Maar door deze site te ontdekken dat nog maar juist gebeurd is en er al een gedeelte van gelezen heb zal mij zeker een steun zijn en voor vele mensen. Nogmaals hartelijk dank. Christina

 4. Bedankt voor al je inzichten.
  Wij, manlief en ik, gebruiken dit om elkaar te leren kennen,
  wat ons tot nu toe niet gelukt is.
  Heel verhelderend en waar voor ons.

 5. Bedankt voor de vlijmscherpe inzichten!
  Ik wil je allereerst complimenteren met de uitstekende website.
  Heel hartelijk dank nogmaals voor jouw mooie inzichten, het helpt me ontzettend.

 6. Hallo!

  Je hebt het antwoord op werkelijk bijna al vragen.
  Ik voelde zelfs een puntje van herkenning, ik heb weer inspiratie waar ik goed mee aan mijzelf kan werken.
  Dankjewel!

  Groetjes,
  Ancelle

 7. Verrassend deze site. Ben zelf gaan zoeken; wil nu eindelijk volwassen worden. Sinds kort weet ik dat dat de kneep is. Mijn innerlijke kind is niet meegegroeid; al schrijvende ben ik daar achtergekomen. Alleen al, als iemand mij, zelfs onterecht boos aankijkt, voel ik me al ineenschrompelen. Nu moet ik dat op seniorplus leeftijd zien te veranderen.
  Gelukkig besef ik,dat niemand hier schuld aan heeft. Ik zal het zelf moeten oplossen.

 8. De site over vluchtgedrag is zo helder geformuleerd.
  Ik heb echt iets aan deze artikelen. Ze geven je inzicht in je patronen.
  Eerst moet je erkennen dat je met een probleem worstelt, daarna kan je je patronen veranderen.
  Bedankt!

 9. Ik heb hier zoveel informatie aan dat ik inmiddels rechthoekige oogjes heb. Ik ga ik stukjes en brokjes moeten lezen. Dank je wel om zo een manier een website te willen en kunnen maken over zo een belangrijke onderwerpen.

  Recht uit het hart. Kathy

 10. Zocht ik op “eenzaamheid”, kwam ik erachter dat ik gewoon niet goed alleen kan zijn. Omdat ik vlucht. Bang voor eigen gedachten, problemen etc.
  Eyeopener. Echt.

  Ik ga alles lezen en de persoonlijke reis beginnen.

  Bedankt.

 11. Mooi, praktisch, herkenbaar en toepasbaar!
  Geeft me de inzichten die ik op dit moment in m’n leven nodig heb. Veel dingen die ik al weet, echter fijn om te lezen en hierdoor bevestiging te krijgen van de fases waar ik doorheen ga en nog moet gaan! Ga hier echt mee aan de slag.

 12. Dankjewel over het stuk over helderzien-voelen-weten. Ik ben een tijdje ‘verslaafd’ geweest aan het bellen met helderzienden en zit nog erg met sommige toekomstvoorspellingen in mijn hoofd en heb de neiging om er naar te gaan leven. Wat natuurlijk niet de bedoeling is. Het helpt mij om te lezen dat de toekomst niet vast ligt en dat helderzienden jouw energie in het moment ‘lezen’.
  In de periode van het vele bellen was ik erg kwetsbaar. Het maakt me verdrietig dat er mensen zijn die daar ‘misbruik’ van maken (hoewel ik natuurlijk ook mijn eigen verantwoordelijkheid hier in zie) en je stellig vertellen wat zij zien over de toekomst. Daar ben je niet mee geholpen. Maar goed, die mediums doen dat hopelijk ook niet met opzet.
  Ik ga zeker ook eens je andere items lezen. Dankjewel.

 13. Hallo Margriet,

  Je artikelen over manipulatie en burnout helpen me op weg. Op weg naar mezelf!
  Liefde is alles 🙂

  Ik wens je een liefdevol 2016 en bedankt voor het delen van jouw wijsheid en inzichten.

  Anja

 14. Bedankt voor deze uitvoerige site. Ik heb heel veel herkenning gevonden in het stuk over ‘manipulatie’. Het is heel vreemd om te ervaren hoe je steeds meer aan jezelf gaat twijfelen en alle schuld bij jezelf gaat leggen. Gelukkig kan ik dit nu achter me laten.

 15. beste Margriet,

  dank je wel voor je duidelijke tekst over zelfgecreëerd slachtofferschap. Ik sta perplex… Heel veel wordt me helder nu. Dank je wel.
  Lieke

 16. Wat een ontzettende goede en verhelderende site. Dank je wel!!! Ik lees graag op je site, dingen waarmee ik op weg kan naar mijn innerlijke ikke!!!

 17. Heel goed.
  Er is goed en kwaad in ieder mens, het helpt om het goed en kwaad in ons medemens te herkennen.
  Mensen denken te veel. Als je goed luistert naar hetgeen je eigen hart je te vertellen heeft….
  Luister naar je ‘passie’, wat je echt zou willen doen. Volg die droom, met ogen open, laat je niet afleiden.
  Jack Mulder-Sydney, Australia 🙂

 18. Dank dat ik op deze website terecht ben gekomen, heeft me veel in mijn hart, gevoel en geest geraakt,met tranen in mijn ogen ben er veel wijzer van geworden.Ik heb te maken met iemand die veel liegt en alles verdraait en zich laat leegzuigen door andere……

 19. Mijn burn-out brengt vele vragen en angsten met zich mee. Ook omdat het zolang duurt. Bij het lezen van je website herken ik veel van de symptomen en behandelingen die ik ervaar. Het stelt me in zekere zin gerust. Het is de eerste keer dat ik kan lezen over mijn ‘aandoening’ omdat het zo eerlijk,met liefde beschreven staat. Bedankt. Zoë

 20. Beste Margriet,
  Ik vind het erg mooi dat je je kennis en inzichten deelt met anderen. Ik ben sinds 3/4 jaar bezig met bewustwording en persoonlijke groei. Ik herken veel van de thema’s waar ik aan werk. Het doet me dan ook goed om deze thema’s op een andere plek tegen te komen en nog eens rustig door te lezen. Het geeft me kracht en een gevoel dat ik op de goede weg ben om dingen te veranderen.
  Bedankt!

 21. Beste Margriet,
  Ik zocht naar informatie op internet over vreemde afwijkende gedragingen waarmee ik recentelijk werd geconfronteerd. In mijn management opleiding ben ik ooit getraind in manipuleren met het doel iets te bereiken, maar dat er mensen zijn die dit onbewust als gedragsstoornis hebben was voor mij een echte openbaring. Dankzij jouw uitleg begrijp ik nu dat mensen die dit gedrag vertonen beter gemeden kunnen worden, want het is kennelijk ongeneeslijk.

 22. Lieve Margriet, ben op dit moment bezig met een coachings programma vind je zielenmissie en bewustzijns opening. Kwam door een vraag over helderwetenheid op jouw site terecht. Echt te gek dat je al deze kennis wilt delen. Heb heerlijk gelezen en heb er veel van opgestoken. En heeft voor mij dingen weer duidelijker gemaakt. Dus hartstikke bedankt hiervoor. Een knuffel vol liefde en licht voor jou! Sandra

 23. Beste Margriet,

  Ik ben u enorm dankbaar voor de informatie op uw prachtige site. Bij toeval heb ik het afgelopen vrijdag ontdekt en na veel lezen, heeft het mij enorm veel kracht gegeven om een belangrijke beslissing te nemen. Namelijk mijn eigen grenzen sterker te maken en af te rekenen met manipulatie. Het onderbuikgevoel is zo sterk, ik ga er nu nog meer naar luisteren. Nogmaals dank, door het lezen van uw site, zijn mijn twijfels verdwenen en weet ik, dat wat ik voel, juist is.

  De andere onderwerpen zijn even interessant en leerzaam. Wat een mooie website!

  Vriendelijke groeten, Lena

 24. Heel interessante onderwerpen, leerzaam en vooral aangenaam om te lezen/ontdekken/herkennen…
  Deze worden netjes in de rugzak geplaatst, klaar om de reis verder te zetten, bedankt !

 25. Mooi geschreven. Sommige dingen die ik las, zijn net zoals ik het dacht maar dan letterlijk verwoord door jou.
  Dank je mauve

  Dit is allemaal echt de waarheid wat je uitlegt.

 26. Hoi Margriet,

  Geweldig hoe jij alles onder woorden brengt. Goed te vinden op het internet, heel toegankelijk voor iedereen en goed te begrijpen. Ik hoor wel eens de uitspraak “kennis is macht” maar ook voor mij is het delen van kennis vele malen mooier. Het begin van een mooiere wereld.

  Super bedankt hiervoor 🙂 🙂 🙂

 27. Dankjewel Margriet,
  Voor het delen van je verkregen kennis.
  Ik heb zelf een burn out sinds aug 2017 en nog steeds herstellende. Ben ook HSP (verklaart zoooooveeeeeeeel!) en ja dat had ik ook eerder willen weten. Fijn dat jij ook over energieen schrijft. Ik ervaar zoveel bijzondere dingen die soms niet goed te verklaren zijn. Fijn dat ik blijkbaar niet de enige ben die deze mooie reis maakt, het pad verkennend en het evaren van bijzondere momenten, al zoekende naar jezelf,

 28. Ben helemaal ontroerd door uw verhaal. De (kristal)heldere beschrijving van de onderwerpen en hun diepere waarheden. Heb veel artikelen over psychische problematiek en spiritualiteit gelezen maar nergens zo duidelijk en kernachtig als van u. Fantastisch dat u uw inzichten wilt delen met anderen en mij. Ik ben als ziel geraakt. Heel veel (nog) meer liefde, verbondenheid en groei gewenst op uw verdere pad.

 29. Bedankt voor deze leerrijke spirituele inzichten. Eenvoudig verwoord , en vlot om lezen . Het helpt mensen die op zoek zijn naar diepere waarden en kennis over de bewustwording van de mens en zijn plaats in het grote geheel waar wij allen deel van uit maken. Dank u daarvoor.

 30. Ik ben heel blij dat ik toevallig op jouw website terecht kwam. Het is precies wat ik op dit moment nodig heb.
  Het is geen toeval dat ik nu toevallig tegen jouw website ben aangelopen!
  Daar ben ik heilig van overtuigd!
  In ieder geval ben ik dankbaar dat ik toevallig tegen jouw website aanliep!

  Ik denk dat ik veel aan jouw kan hebben!

  Ik wil je bedanken voor alle informatie en dat je jouw inzichten deelt op internet!
  Ik denk dat niet alleen ik maar heel veel zielen die in dit transformatie proces zitten er heel veel aan hebben!
  Ik vind je een geweldig mens!

 31. Heel erg bedankt! Alles word zo een stuk helderder. Nu vertrouw mezelf weer. M’n hart en ziel liegen niet. Hier word de wereld (begint bij jezelf) nou beter van! Als ieder dit leest dan vas wel chille wereld. Geweldig dit is ook mijn passie en ga zeker dat delen! Belans tussen mind, body & spirit! Geeft heel veel rust dit, vrede! Hoe je er WEL wat van kan maken. Je laat zo wegen zien die ik niet meer zag, maar je kan nog alle kanten op.Ook blij dat er nog echte mensen zijn, zo ook hier te lezen. Niet alleen met gedachten maar ook met hart en ziel.Jullie allemaal ook heel veel licht wijsheid liefde gewenst. @ positive attiude! Liefs Bibi

 32. Wat een boeiende site.
  Vind vooral het stuk over vriendschappen erg leerzaam en interessant.
  Heb hier veelal mee geworsteld
  En hier vind ik veel punten waar ik me erg in herken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *