Disclaimer – Algemene voorwaarden

Disclaimer – Algemene voorwaarden

Informatie op de website

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina.

Door het gebruik van de webpagina stemt u in met deze disclaimer.

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk en algemeen gebruik. Het gebruik van alle informatie op de webpagina geschiedt volledig op eigen risico van het gebruik.

U onthoudt zich van gebruik voor andere doeleinden, in het bijzonder de commerciële exploitatie van deze informatie.

Aan de informatie op de webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Mauve Clouds spant zich in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, en kan zonder kennisgeving en waarschuwing vooraf gewijzigd worden.

Mauve Clouds behoudt het recht om de inhoud op de webpagina aan te vullen, te wijzigen, te verwijderen.

Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.

Mauve Clouds aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Het auteursrecht op deze website berust bij Mauve Clouds. Niets op deze site mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt doormiddel van druk, fotokopie, microfilm of in wat voor vorm dan ook, en is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming door Mauve Clouds.

Mauve Clouds aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de opmerkingen die bezoekers plaatsen in het gastenboek.

Mauve Clouds behoudt het recht opmerkingen en of geplaatste stukken in het gastenboek in te korten, aan te passen en of te verwijderen.

Mauve Clouds aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud, uit webpagina’s die aan de Mauve Clouds site zijn gelinkt. Alle informatie, waaronder begrepen adviezen, ideeën, meningen, reacties en/of instructies, wordt niet noodzakelijkerwijs gesteund door Mauve Clouds.

Mauve Clouds aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit webpagina’s die aan de Mauve Clouds site zijn gelinkt.

Deze website is geen vervanger voor de reguliere arts, bij klachten/twijfel raadpleeg eerst de huisarts.

Copy Rights 2009-2022© Mauve Clouds