Even voorstellen

Even Voorstellen….

Mijn naam is Margriet, geboren in juni 1971. Ik ben zeer nieuwsgierig en geïnteresseerd in alles wat met spiritualiteit, psychologie, alternatieve- reguliere geneeswijzen, bewustwording, heling en persoonlijke groei te maken heeft.

In mijn leven staat ‘bewustwording’ centraal.

In 1998 ben ik in aanraking gekomen met Reiki, en ben ik ingewijd in Reiki I en II. Ik heb met deze twee graden lang niets gedaan dan dit alleen voor mijzelf te gebruiken. Het was de start van een nieuw begin op het spirituele pad.

Een burn-out heeft mijn leven veranderd. De burn-out heeft mij de kans gegeven mijzelf door en door te leren kennen, mijn leven anders in te richten en te ervaren wat ‘het leven’ met een mens doet of kan doen. Doordat ik mijzelf heb leren kennen, en wat steeds zal blijven gebeuren door stukjes van jezelf erbij te leren kennen, ben ik mij spiritueel verder aan het ontwikkelen in bewustwording en persoonlijke groei.

Tijdens de burn-out ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Toen een last, welke ik al jaren met mij meedroeg, maar het destijds niet kon verklaren en er een naam aan kon geven. Puzzelstukken vielen op zijn plek door het lezen over dit onderwerp, het waren boeken die ik jaren eerder had moeten hebben om destijds niet zo´n ‘struggle’ met het leven te hebben. Hoogsensitief zijn is nu een gave.

Met het ontwikkelen van mijzelf, en de bewustwording van mijzelf hebben verborgen gaven zich geuit of openbaart, zoals het helder horen- zien- weten- voelen, het werken met energieën, zoals energetisch helen, soul healing, edelstenen, Quantum Touch, lichtwerk; werken met zielen.

Voor mij is het werken met energie, de heldere kanalen, zielen, het lichtwerk, zeer dankbaar werk, niet alleen voor mij maar ook voor de zielen. Het blijft mij steeds weer verbazen, en ja, sommige laten mij in pure verwondering achter.

Het pad “bewustwording” is bewustzijn ontwikkeling en een persoonlijke zoektocht. Je bent op zoek naar vragen waar je een antwoord op wil hebben om ‘verder te komen’ om jezelf te ontwikkelen. Je wilt je kennis vergroten, en de ‘de honger naar kennis’ is of kan groot zijn. Over mijn pad zijn vele onderwerpen, methodes, therapieën, behandelwijze, enz. gekomen, en nog steeds. Met het een doe ik niets, ik neem het voor kennisgeving aan omdat het voor mij ‘geen waarheid’ bevat en het daarna loslaat. Met het ander doe ik wel iets, door mijzelf hierin te verdiepen, omdat het onderwerp, de methode, therapie, behandelwijze, enz. mij aanspreekt en mij verder kan helpen op mijn spirituele reis.

Alles in het leven gebeurt met een reden, ook al ervaren wij dit soms niet zo, de reden is om van jezelf bewust te worden en jezelf te ervaren. Alle ervaring, nieuwe kennis die je opdoet komt op je pad en kan in diverse vormen zijn zoals boeken, muziek, media, tv, mensen, enz. als je hiervoor open staat, en is persoonlijke ontwikkeling en groei, en waarbij je, je blijft ontwikkelen en groeien, maar alles op zijn tijd als jij er klaar voor bent. Er kunnen tijden tussen zitten dat je er niets mee doet, dat er stilstand zal zijn, en je zult merken dat je stilstaat, er valt een soort leegte over je, ook deze periodes heb je nodig om te kunnen groeien en leren en zijn erom te verwerken. Het is een groei die je meemaakt, bewust of onderbewust heb je de keuze gemaakt door de alternatieve, spirituele wereld in te stappen en daarmee je eigen bewustzijn en bewustwording te verruimen, je kennis te vergroten, een spirituele reis te beginnen en hier kun je niet zomaar mee stoppen, je moet het afmaken. Ook ik blijf zeer nieuwsgierig en mij ontwikkelen en ben hier heel dankbaar voor.

Ik zelf heb geen praktijk.

Mijn wens en passie is door deze website, mijn opgedane kennis, ervaring, wijsheid, inzicht door te geven, over te dragen, eenieder te ondersteunen, verder te helpen op de eigen spirituele bewustwording reis en persoonlijke groei die men maakt en doormaakt, zodat men dit zelf in praktijk kan brengen en waarbij het zaadje “liefde” wat in ieders hart ligt, gevonden mag worden en dit te laten ontwaken.

 

Ik wens je een heel mooie dag!

 

Margriet