Quantum Touch®

 

Quantum Touch - Mauve Clouds

 

 

 

 Hoe werkt Quantum Touch®?

Quantum Touch® is het activeren van het zelfhelend vermogen in de mens en of dier.

De gever van Quantum Touch® activeert zichzelf door zich te voorzien van ademhaling en techniek naar een hoog trillingsniveau. Door de ontvanger van een zachte aanraking te voorzien zal de ontvanger mee trillen naar dit niveau oftewel de resonantie van de levenskracht (levenskracht ook wel energie, Prana, Chi, Man, Ki genoemd) zal zorgen dat beide frequenties gaan trillen en dat er energie wordt uitgewisseld, waar vanuit de heling kan plaatsvinden.

Door entrainment (afstellen) zorgt de energie ervoor dat de twee systemen op dezelfde frequentie gaan trillen. Een voorbeeld hiervan is een piano waarop je een toon aanslaat, een in de buurt staande gitaar gaat meetrillen (resonantie) op deze toon. Dit is een natuurkundig verklaarbaar gegeven.

De ontvanger is zijn of haar eigen heler en besluit zelf (het onderbewuste) of hij of zij mee wil gaan in deze trilling, vibratie en daarmee zichzelf heelt.

Simpel, je doet alles zelf!!

De ontvanger en de gever gaan naar een gelijk gestemd trillingsniveau, er wordt energie uitgewisseld  waardoor heling plaats zal vinden. Liefde, aandacht en intentie is een universele vibratie die mensen in staat stelt helende energie aan elkaar over te dragen, er vindt energetische heling plaats.

Het is een gemakkelijke methode met mooie resultaten, het bied je om met simpele aanrakingen wervels en botten in hun ‘oorspronkelijke’ bedoelde stand te laten glijden en pijnklachten te verminderen of doen oplossen, stress te laten afvoeren. Scheefstand in de bekken of schouders kunnen worden gecorrigeerd. Ook op psychisch niveau wordt er aangeraakt en kan er verwerking plaatsvinden.

Een Quantum Touch® ‘gever’ is geen genezer. De ontvanger zelf is de genezer. Alles wat de ‘gever’ doet is de energie doorgeven en het zelfhelend vermogen van de ontvanger wordt in werking gezet.

Doormiddel van Quantum Touch® aanraking kunnen bijvoorbeeld pijn, stress en emotie vermindering brengen, of helemaal oplossen. Het is werkzaam voor lichaam en geest, een techniek die door iedereen te leren is en waarvoor geen speciale gave nodig is.

De techniek van de gever is het overdragen van energie op een hoog trillingsniveau, dit wordt bereikt door, liefde, aandacht, intentie en visualisatie. Door de ontvanger mee te laten doen zal de trilling in een hoger niveau komen en zal de ontvanger dit ervaren en voelen doordat de energie vrij kan en zal gaan stromen in het lichaam, en zal het zelf genezend vermogen zich activeren.

Deze energie zal naar alle lagen in het lichaam stromen, het lichaam zal hierop reageren door prikkelingen en tintelingen in het lichaam te laten voelen, dit is de energie die doorstroomt. Hett lichaam zou kunnen reageren, het zal opzoek gaan naar balans. Dit zoeken naar balans zal zich uiten in spontane bewegingen van het lichaam, blokkades in het lichaam worden door de bewegingen recht gezet en de energie zal zich verdelen naar die plekken waar energie nodig is. (zie ook energie en chakra’s)

Ons lichaam is als een databank, hierin wordt alles opgeslagen bijvoorbeeld, pijntjes, emotie, gebeurtenissen, enz., vanaf de geboorte tot heden wordt het onthouden in ons cel geheugen, ons onderbewuste, terwijl het bewustzijn zich dit niet bewust is. (zie ook ons eigen gedrag)

Door Quantum Touch® energie aan het lichaam te geven kan het lichaam ‘loslaten’ wat losgelaten mag worden op dat moment, maar wat misschien voor jou verborgen zat. Het pakketje ‘loslaten’ is heling, zuivering en opheffen van energetische blokkades. Het ‘loslaten’ en wat er ‘losgelaten mag worden’ hoeven wij niet precies te weten, het lichaam weet dit zelf en reageert daarop met een diepe ontspanning.

Ieder mens heeft een rugzakje met daarin de ballast van zijn leven, soms zijn wij bewust wat daarin zit, soms niet, met het ‘loslaten’ kan het zijn dat er spontaan een ‘bewust’ of ‘onderbewust’ iets opgelost mag worden, als je weet wat het is, laat het gaan, het is goed, het is veilig, het is niet meer nodig om dit mee te dragen in dit rugzakje. Soms is het niet nodig om te weten wat er losgelaten mag worden. Het ‘loslaten’ verminderd deze last, en zal lichter gaan voelen. Ook kan je tijdens een behandeling werken aan een ‘bewust probleem’.

Een behandeling van Quantum Touch® kan ontspannend staand, zittend of liggend gebeuren, en je over te geven aan wat komt, en met je volledige aandacht in je lichaam te zijn. Staand behandelen gebeurd met ‘losse’ knieën en als het kan met je ogen gesloten.

Het is van belang om voor, tijdens en na de behandeling veel water te drinken, door de werking van Quantum Touch® werkt het lichaam ook aan ontgiften, alle gif mag daardoor het lichaam verlaten. Een Quantum Touch® behandeling werkt na de behandeling nog door.

Werken met Quantum Touch® geeft een blij gevoel, een dankbaar gevoel, een gevoel van mededogen, van warmte. Er gebeuren wondertjes die niet te beschrijven zijn, maar die je gezien en ervaren moet hebben!

 

Waar is Quantum Touch® onder andere werkzaam voor?

   Migraine/hoofdpijn

   Scoliose

   Eczeem

   Rugklachten

   Concentratieproblemen

   Burn-out – CVS-klachten

   Sportblessures

   Ontstekingen – Fibromyalgie – Reuma

   Stress

   Emotioneel onbalans

   Werkt ontgiftend

   Baby’s

   Laatste fase van het leven

 

Hieronder een voorbeeld van een Quantum-Touch® behandeling voor scoliose, voor en na behandeling.

 

Scoliose - Mauve Clouds

 

 

Een Quantum- Touch® behandeling is of kan een aanvulling, een ondersteuning zijn op de reguliere geneeskunde. Quantum-Touch® vervangt geen reguliere geneeskunde. Bij ziekte is de reguliere arts altijd het eerste aanspreekpunt die je moet raadplegen!

 

Quantum- Touch® valt onder de noemer alternatieve geneeswijze, een geneeswijze waar lichaam en geest centraal staan. (zie ook reguliere en alternatieve geneeswijze - heling)

Ook al denk je dat je geen klachten hebt, je voelt geen pijntjes, Quantum-Touch® biedt ontspanning en je zelfhelend vermogen zal worden geactiveerd, een beetje extra energie kan nooit geen kwaad!

Quantum-Touch® en dieren

Ook dieren, zoals huisdieren vinden Quantum- Touch® geweldig. Mijn kat zoekt mijn handen op en gaat in volledige ontspanning, katzwijm is hier nog zacht uitgedrukt. Nadat ik ben begonnen met Joep te behandelen met Quantum-Touch® is er een heel andere kat naar boven gekomen, hij is veel liever geworden en hij luistert.  Ook zieke dieren kunnen behandeld worden en je zult zien dat zij hiervan rustig worden en er verlichting, verbetering optreedt. Dieren in de laatste fase van hun leven hebben baat bij Quantum Touch® zij worden rustig en er treed verlichting op.

Een Quantum Touch® sessie duurt ca een uur. Afhankelijk van het probleem of de klacht kan dit langer of korter zijn.

Voor een Quantum Touch behandeling verwijs ik je door naar Willemijn Valentijn, praktijk Energia for you.


Quantum Touch® – Richard Gordon

Met Quantum-Touch® worden heel mooie resultaten behaald, het is een doorbraak in het genezen met je handen, de uitvinder van deze techniek is Richard Gordon.

Hij heeft het boek geschreven; Quantum-Touch “een doorbraak in het genezen met je handen”. Een zeer leerzaam boek waarin wordt besproken hoe Quantum-Touch® werkt.

 

Quantum Touch - Mauve Clouds

 

Iedereen, jong en oud kan Quantum-Touch® leren, hier hoef je niets speciaals voor te doen of te hebben, iedereen die geïnteresseerd is in werken met energie zal Quantum-Touch® als een mooie aanvulling ervaren. Het is een gemakkelijke methode met mooie resultaten, het bied je om met simpele aanrakingen wervels en botten in hun ‘oorspronkelijke’ bedoelde stand te laten glijden en pijnklachten te verminderen of doen oplossen, stress te laten afvoeren. Scheefstand in de bekken of schouders kunnen worden gecorrigeerd.

Workshop

Wil je Quantum Touch leren, dan verwijs ik je door naar praktijk Energia for you. Willemijn Valentijn verzorgt workshops waaronder de workshop Quick Healing Touch.

In de workshop Quick Healing Touch, leer je in één dag werken met de tools van Quantum Touch en andere technieken, voor een snel en diepgaand helingsproces voor jezelf en anderen.

 

www.energiaforyou.nl